BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2009 m. balandžio 13 d., pirmadienis


...Kodėl būti savotišku, į nieką kitą nepanašiu, gyvenimo džiaugsmu trykštančiu medinuku yra blogai? Kodėl jis būtinai privalo tapti tuo Tikru Berniuku? Kas atsakys, koks turi būti tas Tikras Berniukas? Visi mes turime savyje kokią nors „medinę dalį“. Kas nuo vaikystės, o kas po patirtų gyvenimiškų mūšių nešioja ją kaip protezą, ir tik labai retas iš mūsų laiko tai savosios savasties ženklu. Dažniausiai toji „medinė dalis“ ignoruojama, slepiama, ir jos turėtojas iš paskutiniųjų bando prisitaikyti prie gyvenimo kuriamo ir reikalaujamo „formato“. Kaip mums gyventi?

(ištrauka iš aprašymo apie spektaklį „Pinokio kronikos“ į kurį beprotiškai noriu nueiti...)



Baigiasi atostogos.Net šiurpuliukai pereina per kūna,kai pagalvoji,kad ryt jau teks anksti keltis,tūnoti mokykloje,ištverti dvi fizikas...siaubas.

Šiandien jau antra diena,kai nieko neveikiu.Na žinoma,yra ką veikti pvz pasimokyti,bet nemanau,kad prisiversiu.Visų surašytų punktų įvykdyti nepavyko.Gaila.1.(perskaityti bent dvi knygas) įvykdžiau;2(dažnai būti lauke) įvykdžiau;3(išmokti surašytus akordus) beveik :D;4(gerai pailsėti) nežinau,ar įvykdžiau,kai pradėsiu mokintis-paaiškės :D; 5 (sulaukti svarbaus skambučio) neįvykdžiau (gaila,bet čia jau ne mano kaltė); 6 (parašyti laišką) rašysiu šiandien;7 (susitikti su Dominyka) nesusitikom.Gaila.Na ir 8 (džiaugtis gyvenimu) džiaugsmas baigiasi,kai žinai ,kad ryt teks eiti į mokykla...

Nežinau apie ką rašyti...juk sakiau,kad antra diena nieko neveikiu...

Ech...

5 komentarai (-ų):

Do rašė...

Tos dvi fizikos... x.x Geriau būtų mums sėdėt 5 lietuvių, negu tas dvi fizikas...

Rose rašė...

Pagaliau sulaukiau naujo įrašo :D
Veikti mes turime ką tik nenorime to veikti xD

Ech greičiau vasara prasidėtų ;D

Juste_08 rašė...

oooo taip.Tikrai daug mieliau sėdėčiau 5 lietuvių...
Ech ta vasara...Greičiau prasidės-greičiau pasibaigs...

Dreams and Lights rašė...

reikia keliauti , ten kur amžina vasara, čia mano viena iš svajonių, gyvent kur šilta ir fotkint fptkint fotkint.. echh, kadanors.. bet žinau, kad kai būsiu ten, kut šilta, tai norėsis pūgos;)

Juste_08 rašė...

Tikiu,tikrai būsi ten,kur šilta o gal kada ir aš ten būsiu? :-)