BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2009 m. liepos 12 d., sekmadienis


O vakar buvo nuostabu!Net nesitikėjau,kad į Kulautuvą sugužės tiek daug žmonių.Laimei,pavyko rasti vieta prie pat scenos tad ir girdėjome ir matėme.Daug laabai daug įvairių muzikos garsų pradedant bardais,baigiant labai įdomia Steve Simpson muzika.Vakaras buvo puikus.Nors prieš tai gerokai nulijo.Laimei atvažiavome jau po lietaus,kai dangus jau buvo visiškai išsigiedrines.Vakar pirmą kart gyvai mačiau tokias nuostabias asmenybes kaip Veronika Povilionienė,Aistė Smilgevičiūtė ir Rokas Radzevičius,Vladas Bagdonas,Giedrius Arbačiauskas.

Ypač didelį įspūdį paliko Aleksandro Belkino išskirtinė gitara.Taip pat publikos šiltumas ir ovacijos išvydus Vladą Bagdoną.

Veronika Povilionienė pirmą savo dainą paskyrė Vytautui Kernagiui sakydama,kad jis tikriausiai stebi mus iš viršaus.Per tą dainą vos nepravirkau.

Vėliau prie manęs ir Lauros prisijungė Julius.Žinoma,liūdėti neteko :)

Vienu metu buvau tokios pakylėtos nuotaikos,jog rodos,norėjosi apkabinti visus atėjusius žmones.

Mūsų pastangos surasti režisierę,atrodė visiškai beprasmės.Bet paskui mums pavyko ją rasti.Persimetėm keletu žodžių,bet buvo taip gera :)

Namo grįžau apie 2 valandą nakties.Tėvai žinoma dar nemiegojo,bet pirmą kart namo grįžau taip vėlai.Paskui beprotiškai sunkiai sekėsi užmigti,tad šiandien atsikėliau 13:30 maždaug :DDD

na laukiu kitų festivalių.Ir labai labai didelis ačiū tau,Laura,uz puikų laiką ;)

4 komentarai (-ų):

Greta rašė...

Turėjo būti puiku. :)

Juste_08 rašė...

O taip :)

Rose rašė...

Ten buvo Nuostabu!!

Juste_08 rašė...

Be abejo :)