BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2010 m. sausio 29 d., penktadienis

Vakarykštė diena,tiksliau vakaras

Taigi.Kadangi šiandien penktadienis ir turiu daugiau laisvo laiko galiu plačiau papasakoti apie vakar.Vakar pagaliau nuėjau į taip ilgai lauktą spektaklį "Psichozė",tačiau apie viską iš pradžių.
Na vakaras buvo iš ties nelabai šiltas.Ir prie Kauno Dramos teatro stovėjau apie gerą pusvalandį laukdama mamos.Šalia grojo gatvės muzikantas.Tai bent laukti apsuptai muzikos garsų nebuvo liūdna.Pagaliau sulaukiau mamos ir ėjom į spurginę.O spurgos tikrai labai gardžios na ir galiausiai SPEKTAKLIS.Žinoma jis man paliko neišdildomą įspūdį.Aktorių vaidyba nepriekaištinga.Pats spektaklis savotiškas.Vienu metu ėmė kauptis ašaros.Spektaklis sukėlė daug kūrybinių minčių,gaila daugiau nei pusę pamiršau.Šiaip vakarykštė diena turi ir pliusų ir minusų.
Pliusai aukščiau įvardintas tekstas;atrodo užbaigiau dar vieną savo kūrinį,sulaukiau laiško;jaučiausi laiminga.Net labai.
Minusai:nebuvau Dramoj (nors taip ir nežinau buvo ji ar ne),savo kūrinį rašiau iki pirmos valandos nakties ir nesugebėjau išmokti istorijos,todėl šiandien teko prašyte prašyti mokytojos,kad nerašytume kontrolinio ir jai sakant kaip mumis nusivylė ir t.t. sėdėti nuleidus galvą ir tyliai apgailestauti;mano brangiausioji sesytė vis dar serga ir aš jaučiuosi vieniša.
Tai tiek to vakaro :)

1 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Nesijausk tokia ;D Pamatysi viskas bus gerai :P