BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2009 m. vasario 14 d., šeštadienis

Ačiū ,Ugne,už nuostabų testą.

Štai ką sužinojau atlikusį testą:Tu – lengvai bendraujanti siela, visada turinti gerą nuojautą, kaip šauniai praleisti laiką. Tau nėra nieko maloniau už atsipalaidavimą ir smagų šėlsmą su draugais. Būtų nuostabu, jei gyvenimas galėtų prabėgti tiesiog paplūdimyje. Šabloniškumas tau nepriimtinas, tačiau mene vertini precižiškumą ir sunkų darbą. Tave žavi kūrėjų disciplinuotumas ir atkaklus tikslo siekimas. Muzika tau yra svarbi gyvenimo sritis ir joje tu nuolat ieškai kažko naujo. Gyvo garso koncertų sukeliamos emocijos tau yra vienas geriausių būdų ištrūkti iš kasdienybės.
Esi fiziškai aktyvus ir labai mėgsti keliauti. Šviesi galva bei sveikas kūnas tau padeda būti pasirengus visiems gyvenimo išbandymams. Tau patinka būti lepinamam, dievini dovanas. Niekas nesuteikia tiek džiaugsmo kaip dailiai įpakuota staigmena. Atostogaudamas renkiesi naują patirtį, o ne komfortą, nors tenka nakvoti palapinėje arba tiesiog po atviru dangumi. Tau patinka būti laukinėje gamtoje ir turėti galimybę pačiam rinktis, kur keliauti.
Vertini natūralų tave supančio pasaulio grožį. Moki nepasiduoti pašėlusiam gyvenimo tempui ir džiaugtis akimirka. Tavo gėrimų pasirinkimas rodo, jog rūpiniesi sveikata ir nori visada būti tikras, kad tai, ką geri, yra naudinga tavo organizmui. Kalbant apie namų interjerą, esi išraiškinga asmenybė, kuriai patinka, kai supa daiktai, pakeliantys nuotaiką.
Draugystė tau reiškia būti visada pasiruošus ištiesti draugui pagalbos ranką. Taip gera žinoti, kad pasaulyje yra bent keli ypatingi žmonės, kuriais visada gali pasitikėti. Pagalvojus apie laisvę, tave užplūsta mintys apie nuostabų jausmą būti lauke apsuptam gražios gamtos. Joje randi tylą ir ramybę.

4 komentarai (-ų):

Do rašė...

Prašom. :D

Juste_08 rašė...

Labai įdomus testas :-)

Rose rašė...

Įžvelgiu tiesos mmm ;D

Juste_08 rašė...

Aš irgi įžvelgiu...